Aderia PBF

Świat który na Ciebie czeka!

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Gry

Ogłoszenie

Dołącz do nas! Zarejestruj się i stwórz Swoją Kartę! Nie czekaj, zrób to już teraz!

#1 2010-08-11 17:49:38

Rabbit

Szlachetny Władca Aderii

5242483
Punktów :   
Siła:
Zręczność:
Wytrzymałość:
Inteligencja:
Talary:

''Jajo smoka, coś dla alchemików'' (Średni)

Wchodzisz do głównej siedziby paladynów. Nie myśląc za długo stajesz na baczność przy zleceniodawcy.
Ty - Co dzisiaj trzeba zrobić?
Zleceniodawca - Jestem alchemikiem więc będzie zadanie z tej dziedziny. Nie, nie musisz gotować żadnych miksturek. Musisz mi przynieść jajo smoka. Tak, dobrze słyszysz. SMOKA.
Ty - Gdzie znajdę te plugawe stwory?
Zleceniodawca - Nie lekceważ smoków paladynie. Jednym kęsem nawet mały smok umiałby urwać nogę porządnemu farmerowi. Co dopiero dorosły. Ale jeśli chodzi o ich lokację to znajdziesz je w jaskini niedaleko farmy Lobarta. Uważaj jednak, farma została chyba zajęta przez orków. Jeśli przyniesiesz mi do tego powiedzmy łuskę małego smoka to dostaniesz podwójną cenę.
Ty - Podwójną?! Wiesz ile musiałbym się namęczyć żeby zabić małego smoka mojego wzrostu?! Chcę poczwórną cenę.
Zleceniodawca - No dobrze, nadrobię te pieniądze za mój nowy wywar. Poczytaj informacje i szybko biegnij po jajo. To nie może czekać!

Nazwa: Jajo Smoka + Łuska Małego Smoka
Portret: Jajo Smoka, Łuska Małego Smoka.
Zapłata: 200 talarów

Stopka forum

RSS